Fins aviat «Saras».

Uns dies enrera vaig sortir amb la bicicleta, mentre iniciava la Carretera de les Aigües, vaig veure una figura alta i forta que anava caminant. Sense dubte era ell, li vaig preguntar si sàvia per quin equip anava a fitxar, evidentment em va dir que «no» amb certa tristesa, li vaig comentar que segurament ara, la paciència seria una bona virtut i li vaig desitjar sort. Vaig sentir agraïment per part seva en el «gràcies» amb què ens vam acomiadar.
Passats uns metres vaig recordar que al meu fill li encanta «Saras» quan ho veu jugar per la televisió, i que li faria molta il.lusió tenir una fotografia del seu idol amb el seu «Papa». Massa tarda, jo havia pres un desviament cap al cim de la muntanya i veia des de la meva elevada posició com la figura alta i fort iniciava la carrera en sentit contrari al meu.
Una sensació en va invadir, havia perdut l’única oportunitat que havia tingut. Després de llegir la notícia, tots els nombres indiquen que així serà.

ADEU «SARAS», ADEU !!!

En la meva defensa al·legaré que uns minuts anteriors a la trobada, hi havia finalitzat un ascens infernal, on totes les meves forces i reserves s’havien esgotat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s